Avery Woodson jatkaa kauden loppuun Kouvoissa

Seitsemän ottelua kouvopaidassa pelannut 26-vuotias Avery Woodson jatkaa kauden loppuun Kouvoissa. 188-senttisen takamiehen jatko sai sinetin kun selvisi, että aiemmin kaudella loukkaantunut Silas Melson on poissa parketilta ennakoitua pidempään.

Avery Woodson jatkostaan: ”Olen äärettömän kiitollinen tilaisuudesta jatkaa kauden loppuun täällä Kouvolassa. Kaikki on tähän asti toiminut hienosti ja on ollut mukava tutustua joukkueen staffiin ja uusiin joukkuekavereihin.”

Avery Woodson on pelannut Kouvoissa hyvillä tehoilla: 18.4 pistettä, 3.6 levypalloa ja 2.9 syöttöä ottelua kohden. Woodson on ollut vahvassa vireessä erityisesti bonusviivan takaa upottaen kolmoset mainiolla 50%:n tarkkuudella. Kuva: Tuomo Tulokas.

”Täällä on hyvä meno päällä ja jatkan täällä erittäin mielelläni. Odotan innolla mitä saavutamme loppukauden aikana. Haluan kiittää valmentajiani ja seuran päättäjiä mahdollisuudesta jatkaa täällä.” – Woodson jatkaa.

Kouvojen päävalmentaja Tuomas Oja: ”Avery on tuonut juuri niitä ominaisuuksia joukkueeseemme joita olemme kaivanneet. Loukkaantumiset ovat aina ikävä asia, mutta saimme kuitenkin tilalle erittäin laadukkaan pelaajan.”

Kouvot haluaa kiittää Silas Melsonia kuluneesta yhteisestä ajasta ja toivottaa pelimiehelle pikaista toipumista pelikuntoon.