BIANCA BARTON TRY-OUTILLE KOUVOTTARIIN

Kouvottarien harjoitusvahvuuteen liittyi tällä viikolla 26-vuotias ja 170-senttinen takamies Bianca Barton. Kuukauden kokeilujakson aikana on tarkoitus selvittää, saadaanko Bartonista kaivattua vahvistusta joukkueeseen.

Barton on viimeksi pelannut Euroopassa Hollannissa naisten pääsarjassa vuonna 2014, jolloin hän oli mukana siivittämässä joukkueen mestaruuteen. Pöytäkirjassa totuttiinkin näkemään taitavalta takamieheltä kaksinumeroisia pistetilastoja. Näppärän takamiehen vahvuuksia ovat nopeus, periksiantamattomuus sekä kyky lukea peliä.

Bartonin voi tällä viikolla nähdä Mansikka-aholla harjoituksissa ja tositoimiin hän pääsee jo lauantaina 26.11., kun Kouvottaret lähtevät pistejahtiin Forssaan. Barton tulee näillä näkymin toimimaan Khadijah Sessionsin sijaisena Sessionsin toipuessa polvileikkauksesta.

Kouvottarien amerikkalaistakamies Khadijah ”KD” Sessions kärsi polvivamman pelissä marraskuun alussa ja polvi jouduttiin valitettavasti leikkaamaan. Vamman pitäisi kuitenkin toipua täysin ja Sessions pääsee pian jo kuntouttamaan polvea kunnolla. Harjoituksiin täysillä osallistuminen onnistunee heti ensi vuoden alussa ja Sessionsia voidaan odottaa pelikentille jo viimeistään helmikuun alussa. 23-vuotias ja 173-senttinen takamies on kirjoittanut tällä kaudella uusiksi tilastojen kärkeä huimalla pistekeskiarvolla 27.1.

Joukkue ja organisaatio toivoo pikaista paranemista KD:lle ja toivottaa Biancan lämpimästi tervetulleeksi Kouvolaan!