C-pojat lohkoykkösinä SM-sarjaan, C-tyttöjen karsinta huipentuu 5.12 Kotkassa

Kouvojen C-pojat hoitivat tyylikkäästi lauantain molemmat SM-karsintaottelunsa ja varmistivat paikkansa valtakunnan korkeimmalla tasolla.

Tyttöjen karsinta huipentuu viimeiselle kierrokselle, jossa ratkaistaan sarjapaikat.

 

C-pojat aloittivat ensimmäisen ottelun Lappeenrantaa vastaan hieman nihkeästi. Korintekeminen takkusi ja vaikka tilanteita rakennettiin järjestelmällisesti, oli viimeinen syöttö hieman huolimaton. Toisella kympillä solmut alkoivat aueta ja muutamasta hienosta yksilösuorituksesta alkoi Kouvojen irtiotto. Ero kasvoi pikkuhiljaa ottelun loppua kohden, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Kouvoilla selkeä 67-29 voitto. Toinen ottelu KTP:tä vastaan noudatteli pitkälti samaa kaavaa kuin ensimmäinen peli. KTP taistelee vielä SM-sarjapaikasta, mutta Kouvot ei antanut parantaa kotkalaisten osakkeitaan omalla kustannuksellaan. Loppunumerot selkeät 72-32. Kouvojen urakka karsinnoissa saatiin päätökseen. Kouvot kärsi syyskauden aikana ainoastaan yhden tappion ja jatkaa SM-sarjaan kaakkoisen alueen ykköspaikalta. Valtakunnallinen SM-sarja käynnistyy tammikuussa ja huipentuu keväällä lopputurnaukseen susi training centerissä.

 

C-tytöt kohtasivat viikonloppuna SM-karsinnoissa Heinolan NMKY:n ja Catzin lappeenrannasta. Ensimmäisessä  ottelussa Catzia vastaan panokset olivat korkealla. Viimeistä edeltävältä kierrokselta voitot ovat tärkeitä, sillä Kouvot, Peka ja Catz taistelevat kahdesta jäljellä olevasta sarjapaikasta. Lappeenrantalaiset eivät olleet kotonaan kuitenkaan lyötävissä. Kouvot joutui tyytymään 37-52 tappioon.  Toisessa ottelussa Heinolaa vastaan voittajasta ei ollut epäselvyyttä, vaan sarjapisteet matkasivat Kouvolaan selkeästi lukemin 61-26.

Tyttöjen SM-karsinta huipentuu 5.12 Kotkassa. Pekalla ja Catzilla on tappioita kaksi, Kouvoilla kolme. Luvassa on keskinäisiä otteluita, joten mitä vain voi vielä tapahtua.

 

C-juniorit pelasivat viikonloppuna myös II divisioonaa. C-pojat hoiti sunnuntaina  Kuusankosken urheilutalolla Heinolan NMKY:n ja Seals Basketin. Tytöt kohtasivat yksittäisessä ottelussa Catzin Kuntotalolla. Sarjapisteet Kouvolaan lukemin 42-23. Lisäksi minitytöt isännöivät heinolalaisia Vahterossa. Heinolan NMKY oli selkeästi kokeneempana molemmissa otteluissa parempi selvin lukemin.

 

Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna. Kotiturnauksia isännöivät mikropojat, minipojat, B-pojat ja C-tytöt II divisioonan osalta.