C-tytöt ympäri Kymenlaaksoa

 

Kouvojen c-tytöille oli sattunut samalle päivälle sekä sm- karsinta että alueellisen 2. divisioonan turnaus.

Tähän lisättynä muutama poissaolo tarkoitti sitä että molempiin tapahtumiin lähdettiin varsin kapealla ryhmällä, 7 tyttöä per joukkue.

Sm- karsinnat pelattiin valkealatalolla. Kouvojen tasoa mittasivat Heinolan ymca sekä Lappeenrannan Cats.

Valmentajansa mukaan hyvin harjoitelleesta Heinolasta ei vielä ollut Kouvojen haastajaksi. Kotijoukkue sai syötönkatkoista helppoja korintekoyrityksiä ja vaikka ne melko usein jäivät yrityksiksi kirjattiin Kouvojen selkeä 73-41 voitto.

Toisesssa pelisssä vastaan asettui siis viime kaudella sm-sarjaa pelannut Catz. Lappeenranta oli matkassa kuudella pelaajalla joten koripallon hienoudet unohdettiin nopeasti ja katsottiin vain kumpi joukkueista jaksaa. Ehkä Ilona Brofieldtin saaminen puolikuntoisenakin kahdeksanneksi pelaajaksi auttoi kouvot 48-39 voittoon.

Kouvot johtaa sm- karsintasarjaa puhtaalla pelillä.

Valmentaja Jukka Kyöstilän kommentti: Vaatimatonta tekemistä meiltä. Levypallopeli ja viimeistely pitää parantua. Lisäksi lähdimme vastustajan kävelykorikseen mukaan. Se ei ole meidän pelitapamme. Nyt harjoitellaan kuukausi hyvin ja katsotaan missä mennään.

Pisteet Kouvot-Catz: Pinja Keppo 9 Milla Tiikkaja 6 Anna Tommola 9 Kristiina Airikainen 17 Jenny Tommola 5 Ilona Brofieldt 2
Pisteet Kouvot- Heinola Keppo 16 A.Tommola 12 Kristiana Punina 2 Airikainen 17 Iida Tuviala 10 J.Tommola 16

2. divisioonan pelit pelattiin karhulassa. Kouvoilla vastassa kaksi Pekan joukkuetta. ( Peka ja Peka-04).
Ensimmäisessä pelissä Kouvot oli puoliaikaan asti hyvin mukana mutta sitten yhden pelaajan loukkaantuminen ja virhevaikeudet aiheuttivat sen että Peka- 04 vei voiton pistein 57-42

.Toinen peli oli valmentaja Oskari Kyöstilän mukaan ainoastaan henkiinjäämis taistelua.
Lopputulos Kouvot -Peka 24-65.

Pisteet Kouvot-Peka: Vilma Wilen 13 Erika Von Behr 7 Hilma Huovila 2 Emilia Töyrylä 2

Pisteet Kouvot-Peka 04 Vilen 31 Von Behr 2 Huovila 1 Salla Anttas 3 Alexandra Ahlbom 5