Moi,

Olen Jallu ja aloitin Kouvojen toiminnanjohtajana elokuun puolessa välissä. Aiheen voisi otsikoida kotiin paluuna, sillä olen saanut nautiskella seuran ja kaupungin ystävällisyydestä jo -90 luvulla niin pelaajana, kuin toiminnanjohtajanakin. Tunteikkaimpana muistona luonnollisesti vuoden 1995 mestaruus.

Ajattelin, että voisin aika ajoin kertoa kuulumisia seuran taustoilta. Usein päälle päin, kun näkyy vain ottelut ja niiden tulokset, mutta voin kertoa, että seuratyö on hyvin moninaista. Reilun kuukauden sisällä esimerkiksi minä olen saanut toimia asiantuntijaroolissa mm. myyjänä, markkinoijana, viestijänä, tapahtuman tuottajana, talousguruna, rakennusmestarina (tämän olisin mielelläni jättänyt väliin), fysioterapeuttina, lääkärinä ja vaikka minä. Voin paljastaa, että ihan kaikkeen näistä minulla ei ole koulutusta.

Kovin on ollut miesten edustusjoukkueen kauteen valmistava jakso myös moninainen. Ohessa muutama otatus.

Kolme nuorten maajoukkuepelaajaa aloittivat keväällä armeijan harmaat. Tarkoituksena oli, että kesä vedetään siellä täpöllä ja 6 kuukaudessa pois. Toisin kävi. Vetivät liian hyvin. Armeija ei laske pois, vaan pitää heidät palveluksessaan 12 kuukautta. Sitä kautta harjoituksista puuttuu välillä kolme tärkeää palasta ja kauden alettua mietityttää palautuminen, kun poikien on ymmärtääkseni tarkoitus pelata miesten edustusjoukkueen lisäksi Korikouvoissa. Auton takapenkki ei varmasti ole se paras paikka palautumiseen.

Sitten on tullut näitä urheilijoille liiankin tuttuja loukkaantumishuolia. Yksi avainpelaaja loukkaantui maajoukkueleirillä, toinen omissa treeneissä ja yksi Amerikan apu tuli maahan valmiiksi loukkaantuneena. Niin ja yksi Amerikan apu kutistui matkalla Suomeen noin 8 senttiä. Yritämme välttää vastaisuudessa sitä lentoyhtiötä.

Totta kai kaiken tapiksi Jatke Areenaan iski salama ja tuli tulva ja vaikka mitä. Nyt on viikko etsitty paikkoja treenata ja pelata ensimmäisiä otteluita. Kyllähän siinä taas valmentajat saavat venyä.
Mutta tiedättekö mitä, olen onnekas, että saan tehdä tätä työtä ja lupaukseni teille on laittaa kaikki likoon tämän seuran puolesta.

 

Fear Nothing!

-Jallu