Kouvojen tulevaan pelikauteen valmistava jakso sai tummia pilviä taivaalle, kun sunnuntaina kesken poikien A-junioreiden karsintaturnauksen vesi tulvi Jatke Areenan parketille.

Syitä ja seurauksia tutkitaan tällä hetkellä Kouvolan kaupungin toimesta. Selvää on kuitenkin se, että hallissa ei voida pelata tälle viikolle kaavailtuja harjoituspelejä. Miesten harjoituspeli perutaan ja naisten pelataan Kuusankosken urheilutalolla keskiviikkona klo 18.30.

Muista tulevista harjoituspeleistä ja Jatke Areenan kuulumisista kerromme heti, kun saamme lisätietoja sanoo Kouvojen toiminnanjohtaja Jari Hautala ja kehottaa ihmisiä pitämään peukut pystyssä, että kausi päästään aloittamaan Jatke Areenalla.

Ohessa Kouvolan kaupungin tiedote aiheesta:

Mansikka-ahon urheiluhallissa on tapahtunut eilisen kovan rankkasateen seurauksena viemäristön kautta tulvinut vesivahinko. Tarkempaa vahingon syytä ja sen vaikutuksia selvitetään parhaillaan. Hallin käyttäjille etsitään vaihtoehtoisia tiloja.

Polygon Oy tekee parhaillaan kastuneiden rakenteiden tutkimuksia. Viemärit kuvataan tänään ja mahdolliset tukokset avataan samalla.

Jatkotoimenpiteistä ja aikataulusta annetaan lisätietoa heti kun tutkimukset valmistuvat.

Mikäli vesivahingon syy ei selviä ja ratkea tämän päivän aikana, niin tehostettua valvontaa jatketaan huoltopäivystyksen toimesta edelleen.

– Mansikka-ahon palloiluhallin käyttäjille etsitään vaihtoehtoisia tiloja, kunnes tiedetään tarkalleen tutkimusten tuloksia ja mahdollisia jatkotoimenpiteitä sekä aikatauluja, sanoo liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen.

Lisätietoja:

Tilapalvelut
Kiinteistöpäällikkö Arto Kuitikka p. 020 615 7122
Rakennusmestari Juha Saarinen p. 020 615 8201

Liikuntapaikat
Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen p. 020 615 8228