Jo 35. Puhjonrannan korisleiri starttaa maanantaina!

Puhjonranta täyttyy Kouvojen junioreista jo 35. kerran

Kouvojen junioritoimintaa on tähdittänyt jo monen vuoden ajan Puhjonrannan korisleiri. Leiri on suunnattu kaiken ikäisille koripallotähdille supermikroista C-junioreihin. Tulevana maanantaina tämä kyseinen leiri käynnistyy 35. kerran. Tänä kesänä Puhjonranta täyttyy 54 leiriläisestä, joita luotsaamassa on 12 ohjaajaa Kouvojen ja Kouvolan seurakunnan riveistä.

Leirillä juniorit pääsevät harjoittelemaan koripallotaitoja, pelailemaan ja kilpailemaan leikkimielisesti, mutta silti kehitysmielessä. Koripallon lisäksi leirille on muotoutunut perinteeksi monia kisoja, joissa leiriläiset pääsevät kilpailemaan toisiaan vastaan ryhmissä tai yksilöinä, kuten säbäcup, beachgames ja pingiscup.

Puhjonrannan leiriä toteuttamassa on myös Kouvolan seurakunta, jonka puolesta leiriläisille opetetaan niin sanottuja Raamattu-juttuja. Myös tärkeinä osina Puhjonrannan puolesta on saunominen ja mahtava leiriruoka. Tänä kesänä Puhjonrannassa on auditorion sijaan käytetty yhteisenä kokoontumispaikkana suurta telttaa, joka tuo leirin nauruntäyteisiin iltaohjelmiin uutta tunnelmaa.

Se mitä juniorit odottavat myös innolla ja jännityksellä, ovat edustusjoukkueiden vieraat. Leirille saapuu Kouvoilta ja Kouvottarilta välillä uusia, toisinaan vanhoja tuttavuuksia, jotka pääsevät mukaan legendaariseen haastatteluun, jossa juniorit ovat kysymysten takana ja tuliseen heittokisaan, jossa koko leirin kokoonpano on mukana.

Leiri kruunautuu viimeisen illan vauhdikkaaseen leiridiskoon ja aamun palkintojen jakoon, jossa palkitaan kisojen voittajat. Jokainen leiriläinen lähtee myös vuosittain kotiin leirituotteen kanssa, jota on tänä kesänä kuvattu sanoilla: nätti, uniikki, aurinkoinen ja viehättävä.

Leirin menoa ja meininkiä pääset seuraamaan Kouvojen sosiaalisen median kanavilta!

Leiriä ovat mukana toteuttamassa:

Kirjoittanut: Säde Hartonen