Kiitos Kouvot ja Kouvola!

Yli kuusi vuotta sitten tein päätöksen lähteä Kouvolaan ja sekuntiakaan en ole sitä katunut! Kouvot ja Kouvola on ollut minulle paras mahdollinen paikka kasvaa pelaajana ja ihmisenä. Tänä aikana olen tutustunut niin moneen mahtavaan ihmiseen, että kaikkia en ehdi tai pysty millään kiittämään henkilökohtaisesti joten käytän apunani Kouvojen loistavaa tiedotusta.

Ilari Seppälä #7 Kouvot 2009-2015
Ilari Seppälä #7 Kouvot 2009-2015

Elikkäs, KIITOS kaikille! Joukkuekaverit joista on tullut hurja määrä hyviä ystäviä, valmentajat jotka ovat antaneet eväät kehittyä pelaajana, taustahenkilöt jotka ovat pitäneet huolen että kaikki toimii ja fanit jotka ovat jaksaneet tulla peleihin ja kannustaa vaikeampinakin aikoina. Nyt on aika vaihtaa maisemaa ja astua uusiin haasteisiin. Varmasti tulee ikävä jossain vaiheessa mutta onneksi pääsen ainakin kahdesti ensi kaudella Kouvolaan ja Mansikka-aholle!

Moikataan, kun tavataan!

-Ilari #7

#7 Ilari Seppälä pelasi Kouvoissa peräti 6 kautta. Kiitos Ilari hienoista kausista ja mainioista peleistä sekä menestystä tulevaisuuteen. Tervetuloa takaisin Mansikka-aholle.