Koripalloperheen kevät – täynnä valmistautumista ensi kauteen


Ensiksi haluan välittää kaikille kiitoksen – emme ole jääneet missään vaiheessa yksin. Iso kiitos.
Kouvoissa valmistaudutaan kovaa vauhtia ensi kauteen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Koronaepidemia iski kovaa koko suomalaiseen yhteiskuntaan ja kolhuilta emme välttyneet myöskään me. Kaikki koripalloa rakastavat tietävät kuitenkin, että kolhut vahvistavat ja antavat meille mahdollisuuden kehittyä. Vaikeiden päätösten ja toimenpiteiden jälkeen uskon vakaasti, että Kouvot -yhteisö on entistäkin vahvempi uuden kauden kynnyksellä. 


Edustusjoukkueiden tilanne on mielenkiintoinen. Kouvottarien taustaryhmä on aloittanut joukkueen kokoamisen ja vaikka vielä ei julkistuksia ole tullut, niin Kouvottaret tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen ryhmä myös ensi kaudella. Miesten Korisliiga -joukkueen runko on viimeisten sopimusjulkistusten myötä kasassa ja olemme aikataulussa. Vahvistusten osalta ensimmäiset uutiset saadaan varmasti heti kesän jälkeen. Poissuljettua ei ole myöskään se, että saamme vielä muutaman kotimaisenkin pelaajan täydentämään jo nyt kilpailukykyistä ryhmäämme.


Korikouvojen tilanne näyttää positiiviselta ja olemme pystyneet etenemään strategiamme mukaisesti kartoittaen lahjakkaita ja motivoituneita nuoria pelaajia. Heille haluamme tarjota turvallisen ja laadukkaan kehitysympäristön. Meillä on myös pitkästä aikaa tilanne, että pystymme tuomaan harjoitusrinkiin myös omia lahjakkaita junioreita 2004 -syntyneistä pojista. Tämä on suunta, johon haluamme myös tulevaisuudessa panostaa. Junioripuolella muutenkin tilanne näyttää valoisalta ja kaikkien joukkueiden osalta valmennuspuoli alkaa olla kunnossa. Kesäharjoittelu voidaankin aloittaa itsenäisen harjoitusjakson jälkeen todennäköisesti aikataulussa. 


Positiivista mieltä ja iloa tarvitaan. Seura ei toimi ilman harrastajia, vanhempia, talkoolaisia, yhteistyökumppaneita ja muita lajille vihkiytyneitä ihmisiä. Yhdessä olemme vahvempia ja kaikkien panosta tarvitaan. Katse tulevaisuuteen.
Toivotan kaikille iloista mieltä ja jos teille tulee kysyttävää tai muuta, niin voitte ottaa aina yhteyttä.


Koristerveisin,
Sami Laaksonen