Korisriehassa riitti vauhtia koko päiväksi

Pikkusudet-korisrieha järjestettiin Mansikka-ahon urheiluhallilla 19.9.2015. Paikalla oli noin 160 6-9 vuotiasta koripalloilijan alkua. Jokainen lapsi sai vähintään kolme peliä. Lisäksi lapset saivat omakseen Pikkusudet T-paidan ja mitalin.

 

Tytöt aloittivat tapahtuman aamulla klo 10.00 ja pelit päättyivät puoli yhden maissa.

IMG_1560

 

Jokaisella joukkueella oli oma valmentaja. Valmentajina nähtiin kansallisestikin tuttuja nimiä, kun mm. susijengin Ville Kaunisto luotsasi oman nimistä joukkuettaan ilon kautta kohti onnistumisia. Ottelupalaverissa keskusteltiin mm. joukkuehengestä, toisten kannustamisesta ja tuulettamisesta.

 

IMG_1557

 

 

Poikien ottelut alkoivat puolilta päivin. Sitä ennen useampi oli jo lämmitellyt temppuradalla. Pelivalmius näkyi alusta asti ja korien sopiva korkeus mahdollisti korin tekemisen myös kaikkein pienimmille. Tunkipa kentälle muutama vanhempikin pelaaja. Tuomas Hirvonen ja Valtteri Leino pärjäsivät kokonsa puolesta kuitenkin mainiosti.

 

IMG_1562

 

Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut päivä. Kiitokset osallistujille, C-poikien vanhemmille talkooavusta ja Pirkalle sekä Koripalloliitolle toimivasta konseptista.

 

Supermikrot jatkavat harjoitteluaan läpi kauden Valkealassa, Kuusankoskella, Korialla ja Kouvolassa.

 

Seuraavaa Pikkusudet-korisriehaa odotellessa.