Kouvojen C-junioreille voittoja SM-karsinnoissa

Kouvojen C-juniorit olivat sunnuntaina tulessa SM-karsinnoissa. Pojat matkasivat Lahteen ja tytöt kohtasivat Mansikka-aholla vieraita Kotkasta ja Heinolasta.

 

Pojat matkustivat Lahteen pelaamaan yksittäistä ottelua Namika Lahtea vastaan. Lahden joukkue osallistuu myös EYBL liigaan, jota pelataan pohjoisen Euroopan seurajoukkueiden välillä. Ottelu lähti tasaisesti käyntiin. Lahti piti kovaa tempoa yllä ja laittoi painetta palloon, mutta Kouvojen takakenttä selviytyi paineesta ongelmitta. Kouvojen puolen kentän hyökkäys jauhoi laadukkaita heittopaikkoja järjestelmällisesti ja joukkue heitti hyvällä itseluottamuksella. Taiston päätyttyä taululla komeilivat Kouvojen voittolukemat 46-57.

Joukkue on pelannut SM-karsinnoissa kolme ottelua. Lahden lisäksi kaatui Lappeenrannan NMKY, tappio tuli Joensuun Katajalle. Sarja jatkuu ensi lauantaina Kuusankosken Urheilutalolla. Silloin vastaan asettuu KTP ja Kataja Basket.

 

Tytöt kohtasivat sunnuntain aamupelissä Peli-Karhut Kotkasta. Tasaisen alun jälkeen Kouvojen agressiivinen ja aktiivinen pelitapa alkoi tuottaa tulosta toisella kymmenminuuttisella. Taukotilanne 42-24 ja ottelu oli jo oikeastaan käsitelty. Toisella puoliajalla korintekeminen oli molemmin puolin haastavaa. Loppunumeroiksi muodostui lopulta 50-33.

 

IMG_1700

Toinen ottelu Heinolaa vastaan alkoi Kouvojen kovalla rynnistyksellä. Kouvot puolusti hyvin ja riistoista päästiin juoksemaan tukku helppoja koreja. Kun vielä Heinolalta puuttui muutama avainpelaaja, oli Kouvot ottelussa jokseenkin ylivoimainen. Loppulukemat 75-24 Kouvoille.

 

C-tyttöjen SM-karsinta on Kouvojenkin osalta avattu kahdella voitolla. Pelit jatkuvat 7.11 Orimattilassa jolloin vastaan asettuu uudelleen Peli-Karhut sekä uutena tuttavuutena Orimattilan Jymy.