Kouvojen junioreille onnistumisia Delfin Basketissa

Kouvot osallistui neljän joukkueen voimin Tampereella 30.7-2.8 järjestettyyn Delfin Basket Tournamentiin.

Mitaleille itsensä pelasivat C-pojat ja Minipojat 05.

 

C-pojat lähtivät turnaukseen kahdella joukkueella toisen osallistuessa kilpasarjaan ja toisen Fun sarjaan.

Kilpasarjan joukkue koostui pääosin vanhemmista C-junioreista. Alkulohkossa Tampereen Pyrintö oli astetta kovempi. Sen sijaan Säyri ja Namika Lahti kaatui hienosti. Välierän voitettuaan joukkue sai vastaansa Tampereen Pyrinnön uudelleen Finaalissa. Huikeasti peliään turnauksen aikana parantanut Kouvot oli finaalissa jopa hieman ylivoimainen ja pitkästä aikaa Delfin Basketin mestaruus matkasi Kouvolaan.

image14 [5737]

Päävalmentaja Hirvonen oli tyytyväinen näkemäänsä: ”Paransimme peliämme läpi turnauksen. Loppuottelussa teimme hienoisia taktisia muutoksia, joiden ansiosta kykenimme hallitsemaan ottelun tempoa.”

Eemeli Lehtonen palkittiin turnauksen MVP palkinnolla.

 

05-pojat hoitelivat alkulohkossaan Pussihukat, Pyrinnön ja latvialaisen Limbazin. Pyrinnön toinen joukkue oli välierässä myös vastaantulija. Finaalissa vastaan asettui arkkivihollinen JKS Järvenpäästä. JKS on viime vuosina hallinnut 05 syntyneiden turnauksia ja eteläisen alueen aluesarjaa. Kouvot aloitti ottelun erinomaisesti ja johti puoliajalla 23-15. JKS:n kokemus alkoi kuitenkin toisella puoliajalla näkyä ja tiukan taistelun jälkeen kultamitalit matkasivat Järvenpäähän lukemin 38-43.

11811383_392588014264648_5994368757802176757_n

 

B-poikien turnaus eteni tasaisissa merkeissä. Alkulohkosta ei voittoa irronnut, mutta kaikki ottelut olivat äärimmäisen tasaisia. Pojat saivat erinomaisia otteluita tulevia syksyn SM-karsintoja silmällä pitäen. Ensimmäisessä ottelussa Korikobrat Lapualta oli parempi lukemin 33-39. Toinen ja kolmas ottelu noudattelivat myös tasaista kaavaa. Tappiot Kori 80:lle viidellä pisteellä ja Wartti Basketille kolmella pisteellä. Alkulohkon viimeinen ottelu Tampereen Pyrintöä vastaan oli todellinen trilleri. Pyrintö oli jatkoajan jälkeen parempi kolmella pisteellä. Sijoitusottelussa Kouvojen pojat hoitelivat Raholan Pyrkivän lukemin 41-36. B-pojat olivat lopulta turnauksessa yhdeksänsiä.

 

C-poikien toinen joukkue pelasi ikäistensä Fun sarjassa. Pojat napsivat lohkovoiton kaatamalla alkulohkossa Malmin Superkoriksen ja Raholan Pyrkivän. Puolivälierissä Tampereen Pyrintö oli kuitenkin niukasti parempi. Kouvojen väsymys alkoi turnauksen edetessä kasvaa, kun sairastumisiltakaan ei vältytty. Namika Lahti oli ensimmäisessä sijoitusottelussa parempi, mutta toistamiseen vastaan asettunut Masu sai kokea Kouvojen koko kentän juoksuvoiman. Pojille lopulta turnauksessa 7. sija.