Kouvot Basket Oy:n hallitukseen huippuosaamista

Kouvot on saanut taustaryhmäänsä huippuosaamista Suomen liike-elämän huipulta, kun Tomi Wirtanen ja Jouko Järvinen liittyivät Kouvot Basket Oy:n hallitukseen.

Tomi Wirtanen

Tomi Wirtanen on toiminut McDonald’sin, Elisan ja Pauligin markkinointijohtajana sekä viimeisimpänä Pauligin globaalien merkkien brändi- ja portfoliojohtajana. Vanhana kouvolalaisena Wirtasen sydän sykkii Kouvojen ja koripalloilun lisäksi vahvasti koko kaupunkiin.

”Kouvot ja Kouvola antoi minulle hurjasti nuorena ja toivottavasti voin tarjota saman mahdollisuuden jollekin toiselle. Taustani ovat brändeissä, kuluttajamainonnassa ja markkinointiviihteessä. Kouvoilla on hieno mahdollisuus olla isompi viihdebrändi sekä kaupungin suurin keskustelu- ja ylpeydenaihe. Uskon vahvasti, että neljän vuoden periodilla Kouvot on läpikäynyt vahvan muutos- ja kehitysprosessin, jonka lopputuloksena on olla Suomen ykkönen”, kiteyttää Wirtanen.

Jouko Järvinen on toiminut eri tehtävissä VR FleetCaressa kahdeksan vuoden ajan, joista viimeiset
kaksi vuotta liiketoimintajohtajana. VR FleetCare on raideliikenteen kunnossapitoon erikoistunut yritys, joka
työllistää noin 1 000 henkilöä ympäri Suomea, joista noin 80 henkilöä Kouvolassa. Intohimoiseksi koripallofaniksi
itseään kutsuva Järvinen pelasi Kouvoissa kaudella 2006-2007.

Jouko Järvinen

”Olin lähellä lopettaa koripalloilun jo A-juniorivuosien jälkeen, mutta Kouvoilta sain uuden mahdollisuuden. Toivottavasti nyt pystyn antamaan tästä mahdollisuudesta jotain takaisin. Kouvoilla on hieno visio ja arvostan Kouvojen profiloitumista nuorten pelaajien kehittäjänä. Itseäni kiinnostaa taloushallinta sekä johtaminen ja uudessa roolissani pystyn yhdistämään nämä molemmat. Lisäksi haluan olla mukana kehittämisessä koko Kouvolaa, joka on rautateiden kannalta erittäin tärkeä paikkakunta.”, kuvaa Järvinen omaa tulevaa panostaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Tomin ja Joukon kaltaiset huippuosaajat hallitukseemme. Haluamme laajentaa liiketoimintaosaamistamme sekä ajatella asioita täysin uudella tavalla. Näin voimme olla tulevaisuudessa entistäkin vahvempia.”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Niko Hänninen tyytyväisenä.

Niin Wirtasella kuin Järvisellä on selkeä käsitys Kouvojen tulevaisuuden suunnasta ja mahdollisuuksista. Lisäksi molemmat painottavat toimintaympäristön kehitystä. ”Kouvolaan on ehdottomasti saatava uusi monitoimiareena, jotta toiminta voi siirtyä seuraavalle tasolle. Areena ei palvele pelkästään sisäpalloilulajeja vaan on elintärkeä koko alueen vetovoiman ja esimerkiksi uusien kouluhankkeiden kannalta.”, tiivistävät Wirtanen ja Järvinen lähes yhteen ääneen.

Kouvot on systemaattisesti rakentanut vahvaa hallitusta toiminnan tukevaksi perustaksi. Uusien hallituksen jäsenien lisäksi Kouvot Basket Oy:n hallituksessa jatkavat Niko Hänninen, Sami Pousi, Mikko Sydänmaanlakka ja Jukka Kyöstilä.