Kouvot hakee huoltajaa miesten edustusjoukkueeseen

Kouvot on vuonna 1964 perustettu koripallon erikoisseura. Miesten edustusjoukkue nousi vuonna 1993 silloiseen mestaruussarjaan jossa joukkue on pelannut yhtäjaksoisesti siitä asti. Kouvot on voittanut vuosien saatossa neljä Suomen mestaruutta, viimeisin on vuodelta 2016. Kouvojen tulevan kauden päävalmentajana toimii Kouvot viimeisimpään mestaruuteen luotsannut Jyri Lehtonen.

Kouvojen miesten edustusjoukkue hakee staffiinsa uutta huoltajaa. Nyt juuri sinulla on upea mahdollisuus päästä mukaan toimintaan kotimaisen koripallon huipulla, Korisliigassa. Tehtävän hoitaminen ei edellytä aiempaa pelaajataustaa tai lajitietämystä.

Toivomme, että:

  • olet positiivinen ja avoin
  • olet sitoutunut tehtävään
  • olet aktiivinen
  • tulet toimeen ihmisten kanssa
  • pystyt toimimaan osana tiivistä ryhmää
  • pystyt kotiotteluiden lisäksi osallistumaan myös vierasotteluihin

Kouvojen huoltajan tehtäviin kuuluu erilaisia toimenpiteitä otteluihin liittyen sekä myös muina päivinä. Tehtävän hoitaminen ei välttämättä edellytä autoa, mutta siitä on suuri apu. Tarkemman tehtävän kuvauksen sovimme erikseen hakijan kanssa. Ennen tehtävään valitsemista haastattelemme hakijan erikseen sovittavalla tavalla. Edellytämme tehtävään hakijalta vähintään 18-vuoden ikää.

Osana Kouvojen staffia pääset samalla seuraamaan Korisliigaa ja seuratoimintaa aitiopaikalta. Myös vieraspaikkakuntien koripallopyhätöt tulevat tutuksi. Kuva: Tuomo Tulokas

Lisätietoja tehtävästä antavat Kouvojen urheilutoimenjohtaja Jukka Kyöstilä 0400916044 ja miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Niko Toivonen 0503484530.

Tehtävästä kiinnostuneet voivat lähettää vapaamuotoisen ilmoituksensa suoraan Jukka Kyöstilälle sähköpostiosoitteeseen jukka.kyostila@assa-asunnot.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2021.

Tervetuloa mukaan toimintaan, odotamme yhteydenottoasi.