Seuraava otteluKauhajoki — Kouvot/23.1.2019/Kauhajoen Liikuntahalli

Kouvot ja Miikka Luosmaa vuoden jatkosopimukseen

Kouvot ja sentteri Miikka Luosmaa ovat solmineet kautta 2016-17 koskevan jatkosopimuksen. 21-vuotias, 204-senttinen Karkkilan Urheilijoiden kasvatti pelaa Kouvoissa ensimmäistä kauttaan. Korisliigassa Luosmaa on saanut vastuuta 12 ottelussa keskimäärin kuuden ja puolen minuutin verran, mutta I divisioona B:ssä kuudenneksi sijoittuneen Korikouvojen paidassa Luosmaan rooli on ollut todella merkittävä. Regisin yliopistosta Kouvoihin siirtynyt nuorukainen tehtaili 26 ottelussa 11,6 pisteen ja 8,7 levypallon keskiarvot. Kyselyitä Luosmaalle tuli myös Kouvolan ulkopuolelta.
– No joo, jotain kiinnostusta tosiaan oli, mutta en minä loppujen lopuksi keksinyt yhtään syytä, miksi lähteä täältä. Olen ollut hurjan tyytyväinen siihen, miten täällä kaikki on toiminut, ja kuinka hienoja ihmisiä tässä organisaatiossa on. Ja oli tottakai mukava huomata, että seurankin puolella oli kiinnostusta jatkaa, Luosmaa sanoo.

Luosmaalle kuluvan kauden ehdoton ykkösjuttu on ollut se, että urakehitystä viivästyttänyt polvivamma on aktiivisen kuntoutuksen myötä paitsi pysynyt koko ajan pelikuntoisena, myös jäämässä historiaan.
– Täytyy nostaa hattua sille, kuinka ensiluokkaisesti Kouvoissa nämä kuntoutukseen ja pelaajien terveyteen liittyvät asiat on hoidettu, hän kehuu ja odottaa jo malttamattomana kuun vaihteessa käynnistyviä pudotuspelejä.
– Tämä kevät on hienoa aikaa. Aurinko alkaa paistaa, lumet sulavat ja seuran sekä kannattajien pitkä kausi huipentuu.