Kouvot tiedottaa Gonzalvezista ja joukkueen jenkkitilanteesta

Kouvojen fanien ja seuran iloksi David Gonzalvezin loukkaantuminen on saatu pelaajan ja Kouvojen naprapaatin Elsa Sorvon kovalla työllä siihen kuntoon, että viime sunnuntaina mies pääsi pelaamaan Korikouvojen mukana divarimatsin Lahtea vastaan ja on todennäköisesti pelikunnossa keskiviikon pelissä Ura Baskettia vastaan.

Gonzalvezin odotettua nopeamman kuntoutumisen myötä seura on joutunut painimaan pelaajan nopean kuntoutumisen yhteydessä oman kolmen jenkin periaatteen kanssa. Kauteen haluttiin lähteä kolmella jenkillä ja nipulla nuoria lupaavia pelaajia sekä seniori Kaunistolla. Useiden loukkaantumisten myötä jouduimme tuomaan joukkueeseen korvaajajenkin EC Matthewsin, joka on osoittautunut loistavaksi pelaajaksi. Nyt olemme tilanteessa, jossa olemme päättäneet jatkaa neljällä jenkillä kauden loppuun.

Syitä on useita; takamiesten loukkaantumiset, kolmen pelaajan pitkittynyt armeijakomennus kevääseen asti,
epäonnistuminen muutaman nuoren pelaajan rekrytoinnissa ja sopimustekniset asiat. Lisäksi kun kyseessä oli David Gonzalvez, seura halusi antaa hänelle mahdollisuuden itsensä kuntouttamiseen ja mahdollisuuden pelipaikkaan eikä laittaa raa´asti pelaajaa pois.

Kuitenkin kuten koriksessa on tapana, käsi pystyyn ”virheen” merkiksi ja vaihdetaan strategiaa kauden alkaessa. Tällä päätöksellä takaamme sen, että pelaajamäärät riittävät kahteen joukkueeseen Kouvoihin ja Korikouvoihin eikä kukaan pelaaja joudu liian suurelle rasitukselle tai vaaranneta laadukasta harjoittelua.

Kouvot Ry / Jari Hautala