Kouvottaret kohtaa Vimpelin kotonaan lauantaina

Runkosarjan kakkospaikkansa varmistanut Kouvottaret (20/4) kohtaa lauantaina runkosarjan toiseksi viimeisessä kotiottelussaan viimeisestä pudotuspelipaikasta taistelevan Vimpelin Vedon (6/18). Kouvottaret on voittanut molemmat kauden aikaisemmat kohtaamiset.

Kouvottarille runkosarjassa on mahdollista enää kaksi sijoitusta, ykkönen tai kakkonen. Joukkue on tasapisteissä sarjakärki PeKa:n (20/4) kanssa, mutta tasapisteissä Kouvottaret on keskinäisten otteluiden (2-1) takia aina jälkimmäisenä. Kouvottaret kohtaa Vimpelin lisäksi vielä kotonaan Tapiolan Hongan (16/8) ja vieraissa Torpan Pojat (6/18).

PeKa kohtaa runkosarjassa vielä kotonaan Tapiolan Hongan ja Forssan Alun (16-8) sekä vieraissa HBA Märskyn (9-15). Käytännössä Kouvottaret on tilanteessa jossa se ei saa hävitä enää otteluakaan mikäli mielii voittaa runkosarjan. Samalla PeKa:n tulisi hävitä vähintään kerran kolmesta ottelustaan.

Vimpelin Veto taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta tasapisteissä yhdeksäntenä olevan Torpan Poikien kanssa. Vimpeli on voittanut viimeisestä 10 ottelustaan kolme, näiden joukossa voitto myös ToPo:sta. Vieraissa joukkue on voittanut niin ikään kolme ottelua koko kauden aikana (3/9). Sama saldo sillä on myös kotiparketilta.

Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen: ”Vimpelillä on pelissä kova panos playoff -paikan suhteen. Vimpeli pyrkii hyökkäämään voimakkaasti 1vs1 kohti koria. He varmasti laittavat kaiken likoon tässä ottelussa. Perinteisesti heillä on laadukkaat ja hyvin skoraavat jenkit joita kotimaiset pelaajat tukevat. Vimpeli on hyvin kenttää juokseva joukkue.”

”Meidän on pystyttävä vastaamaan näihin Vimpelin vahvuuksiin. Lisäksi on pelattava hyvää levypallopeliä sillä he tulevat kovaa hyökkäyslevypalloihin. Meidän on pelattava joukkueena ja pystyttävä toteuttamaan omia vahvuuksiamme paremmin. Hyvien ja huonojen hetkien pituuksilla pelin sisällä on suuri merkitys. Toivottavasti Jatke Areena täyttyy Taret -faneista, jokaista tarvitaan joukkueen tukena.” – Hartonen päättää.

Kouvottaret – Vimpelin Veto lauantaina 7.3. klo 17:00 Jatke Areenalla, tervetuloa mukaan.

Kuvat: Tuomo Tulokas