Kouvottaret kovaan testiin torstaina


Kauden avausottelunsa voittanut Kouvottaret (1/0) kohtaa torstaina vieraskentällä yhden suurimmista mestarisuosikeista kun joukkue matkustaa Kotkaan PeKa:n (1/0) vieraaksi.

Molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa. Kouvottaret löi kotonaan tasaisen ottelun päätteeksi sarjan kärkikahinoihin ennakoidun Forssan Alun pistein 86-79. Samaan aikaan Peli-Karhut voitti Torpan Pojat vieraissa suhteellisen helposti tuloksella 50-85.

Kouvottaret kohtasi PeKa:n kahdesti harjoitusotteluiden merkeissä. PeKa vei voiton molemmista otteluista, mutta ero kentällä ei ollut järin suuri. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa viime vuosina useasti joten mitään kovin suuria taktisia yllätyksiä ei liene tarjolla puolin eikä toisin.

Kouvottarien päävalmentaja Joonas Frimodig: ”Sarjan kovin mittari heti toiseen peliin, hienoa. PeKa on sarjan isoin ja fyysisin joukkue. Levypallokahinassa ja sisäpuolustuksessa on onnistuttava, jos voitosta haluaa kamppailla. Omassa toteutuksessa on parannettava puolustukseen paluuta ja palloskriinipuolustusta.

Peli-Karhut – Kouvottaret torstaina 15.10. klo 18.30 Karhuvuoren urheilutalolla Kotkassa ja Ruutu+:lla.