KOUVOTTARET VOITTOON ESPOOSSA

Kouvottaret (20/4) oli kuskin paikalla ensimmäiset 30 minuuttia. EBT:n tiivistynyt puolustus nosti kotijoukkueen johtoon 4. jakson alussa. Sen jälkeen Elli Salovaara ja Maria Koskinen heittivät kumpainenkin kolmen pisteen heittonsa sisään ja Kouvottaret palasivat taas kuskin paikalle.

EBT oli vahva hyökkäyslevypalloissa, mutta Kouvottarien kaukoheittopeli oli parempaa ja joukkue laittoi itsensä likoon irtopalloihin. Tämän jälkeen EBT ei saanut enää mitään ilmaiseksi.

Kouvottarien päävalmentaja Mika Hartonen: ”Claire Lamunu oli virhevaikeuksissa, mutta otti ottelun loppuhetkillä isoa roolia. Maria Koskinen ja Jemina Airaksinen toivat lisää virtaa vaihtopenkiltä. Kumpainenkin teki 11 pistettä. Koko vaihtopenkki sai aikaan yhteensä 31 pistettä.”

Kouvottaret selkeään voittoon lauantaina Espoossa pistein 52-72, ja näin samalla varmistui vähintään runkosarjan toinen sija. Joukkueemme parhaana palkittiin Ameryst Alston, joka upotti 18 pistettä. Espoon parhaana palkittiin Carly Boag 14 pisteellään, ja eniten pisteitä (15) nakutti Hannah Little.

Seuraava Naisten korisliigan ottelu pelataan Kouvolassa Jatke Areenalla lauantaina 7.3. klo 17.00. Vastaan silloin asettuu Vimpelin Veto.