Kuukauden kumppani: Yrityspalvelu Dextella Oy

 

Yrityspalvelu Dextella Oy on aidosti kouvolalainen vahvassa kasvussa oleva tilitoimisto- ja yrityspalvelu. Yhteistyö Kouvojen kanssa on monien sattumusten summa, jossa yhtenä tekijänä taustalla on tietenkin paikallisuus ja halukkuus tukea paikallista liikuntaa ja urheilua. Vuodesta 2015 yrityskaupan kautta Dextellaa johtanut Janne Virtanen on itsekin korismiehiä. – Yksi yhteistyön syntyyn johtaneita syitä on myös oma rakkaus lajiin, edelleenkin harrasteporukassa pelaava Virtanen toteaa.

Muutamassa vuodessa Dextellan kasvu on ollut nopeaa: henkilöstömäärä on noussut neljästä yhteentoista ja palvelutarjonta on laajentunut. -Olemme oikeasti asiakkaasta huolta pitävä toimisto. Me olemme tavattavissa ja meillä on laaja-alaista osaamista. Täällä ei pompotella tai siirretä pulmatilanteissa vastuuta ketjussa toisaalle. Minut saa kiinni, olen tavattavissa ja olen vastuussa työmme jäljestä, selvittää Janne Virtanen.

Dextella on auktorisoitu tilitoimisto ja taloushallintoliiton jäsen, yrityksessä on tällä hetkellä kolme auktorisoitua KLT-kirjanpitäjää, yksi auktorisoitu palkanlaskija ja kaksi auktorisoitua tilintarkastajaa. Ammattitaitoa siis riittää. Dextella tarjoaa asiakkailleen myös modernit järjestelmät jotka tukevat kustannustehokasta toimintaa. -Menemme aina asiakas edellä, asiat tehdään asiakkaan kannalta järkevimmällä ja kustannustehokkaimmalla tavalla. Pyrimme myös tarjoamaan aina hieman ekstraa ja kannamme vastuumme myös ongelmatilanteissa kertoo Virtanen. Yrityspalvelu Dextella Oy tarjoaa yrityksille ja muille yhteisöille monia palveluita: kirjanpito, osto- ja myyntilaskutus, palkanlaskenta ja tilintarkastus sekä monipuolinen neuvonta, kuten veroneuvonta, lisäksi apua löytyy esimerkiksi yritysjärjestelyihin.

Koripallo on lajina hieno ja koripallon parissa tehty työ on arvokasta. Koris ja Kouvot on lapsille ja nuorille hieno kasvuympäristö. Siellä oppii monia taitoja, joista on paljon iloa esim. työelämässä. Ryhmässä toimiminen, yhteen hiileen puhaltaminen, erilaisuuden kunnioittaminen ja joukkuepeli summaa Virtanen.