Madsen siirtyy USK Prahaan

Kouvojen laitahyökkääjä Alexander Madsen siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Tšekin liigaa pelaavan USK Prahan paitaan. Viime kauden päätteeksi Korisliigan parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi valitun 22-vuotiaan Madsenin lähtöön on Kouvoissa osattu jo kuukausien ajan varautua.
– Alexanderin lähtö on tietysti joukkueelle iso menetys, mutta ei tullut yllätyksenä. Hänen uransa ja kehityksensä kannalta kaikki on mennyt suunnitellusti. Hän kehittyi parin viime kauden aikana Kouvoissa hyvissä olosuhteissa joukkueen kantavaksi voimaksi ja kuluneen kevään henkilökohtainen sekä seuran menestys kruunasivat vuosien työn. Uskon, että Ale on antanut hyvän esimerkin muille nuorille lupauksille siitä, mitä kovalla työllä voi saavuttaa. Toivottavasti seuraava ammattilaiseksi lähtijä löytyy jo tulevan parin kauden aikana, tiivistää Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi toivottaen Madsenille pitkää ja menestyksekästä uraa ammattilaisena.

Alexander Madsen on sopimuksesta ymmärrettävästi innoissaan.
– Tosi hyvät on fiilikset. Joukkuetta valmentaa todella vaativana ja hyvänä koutsina pidetty Mirsad Alilovic, joka on koulinut useita huippupelaajia. Se yhdessä kaavaillun roolin ja peliajan kanssa auttoi päätöksen kanssa, Madsen sanoo.

Kouvoista ja Kouvolasta Madsenilla on paljon lämmintä sanottavaa.
– Täällä on ollut loistavaa kasvaa koripalloilijana. Olosuhteet ja valmennus ovat hienolla tasolla. Haluan kiittää kaikkia kanssani matkaa tehneitä: seuraa, joukkuekavereita sekä tietysti kannattajia. Mies voi lähteä Kouvolasta, mutta Kouvola ei lähde miehestä, hän päättää.