Mika Hartonen jatkaa Kouvottarien peräsimessä

Kouvottaret aloittaa tulevana syksynä kolmannen kautensa naisten korisliigassa. Kouvottarien päävalmentajana jatkaa kaudella 2018-2019 myös kaksi edellistä kautta joukkuetta luotsannut Mika Hartonen. Kouvottaret on sijoittunut Hartosen komennossa naisten korisliigassa runkosarjan sijoille kuusi ja kahdeksan. Ensimmäinen kausi toi näin myös paikan pudotuspeleihin.

Aisaparikseen ja kakkosvalmentajakseen Hartonen saa Joonas Frimodigin. Frimodig on aiemmin toiminut Kouvottarien päävalmentajana kaksi kautta (2014-2016). Tuolloin Kouvottaret nousi naisten II divisioonasta aina Korisliigaan asti.

Mika Hartonen tuoreesta sopimuksesta: ”Kouvottaret on hieno juttu, jonka toivon jatkuvan elinvoimaisena miesurheiluvaltaisessa Kouvolassa. Joukkueen parissa on hienoja ihmisiä ja olen valmentanut hienoja pelaajia kahden kauden ajan. Osan olen tuntenut jo todella monta vuotta. Päätös jatkosta ei ollut helppo, mutta voi olla, että koripallo on naulattu minulle selkärankaan. Kodille kumarran syvään, vaimolle ja tyttärelle. Raamit ovat tiukemmat kuin aikaisemmin kodin suunnalta.”

Hartonen on suunnannut katseen jo tiukasti tulevaan kauteen: ”Tavoitteena on rakentaa mahdollisimman elinkelpoinen joukkue. Tehdä yhdessä Joonaksen (Frimodig) ja Tommin (Löfström), pelaajien ja muiden mukana olevien kanssa hyvähenkistä korista. Muutama joukkueen runkopelaaja jatkaa viime kaudesta. Osan asiat selviävät tässä kesän aikana. Lisäksi muutama oma juniori nostetaan mukaan. Joukkueen kasaaminen tulee olemaan haaste, mutta työt on jo aloitettu. Kouvottaret haluaa olla mahdollisuus pelaajille, jotka haluavat kehittää itseään naisten korisliigan avulla.”

”Kouvottaret ottaa mukaan eri rooleihin lisää porukkaa. Tervetuloa mukaan naisten korisjoukkueen matkaan” – Hartonen päättää.