SAMI LAAKSONEN POINTIT TOISESTA FINAALISTA

Toinen finaali Kouvot – Karhu Basket 88-74

Jos ensimmäinen kohtaaminen oli hiukan vaisu, niin toisessa pelissä oli sitten finaalitunnelmaa kerrakseen. Jo ottelun ensiminuutit näyttivät, että tunnustelut ovat ohi ja nyt ladataan täysillä kierroksilla. Välillä tuntui, että paineet kiehativat hiukan ylikin.

Seuraavassa neljä tärkeintä havaintoa:

1. Kouvot oli ottanut opikseen ja nyt Karhu Basket ei tullut korin alle helpolla. Jokaisesta sentistä oli taisteltava hampaat irvessä.
2. Jeremy Morgan tulitti Kouvot lopullisesti karkuun ja herran työskentelyä on muutenkin ilo seurata illasta toiseen. Yleensä maltillisesti esiintyvä Morgan oli täyttä tulta. Kouvot hyökkäsi tasaisella rintamalla, sillä kuusi pelaajaa teki yli 10 pistettä. Erityismaininta Severi Kaukiaiselle, joka pelasi myös loistavasti.
3. Karhu Basketin Cameron Jones oli välillä jopa mahdoton pideltävä. Eleettömästi esiintynyt Jones olisi kuitenkin tarvinnut takamies Bojan Sarcevicilta enemmän apuja. Sarcevic pysyi loistavasti Kouvojen takamiesosaston puristuksissa.
4. Hienot puitteet, molempien joukkueiden hienot fanit ja kentällä upeaa taistelua. Lisäksi on upeaa, että niin kaupunki, KooKoo kuin KPL on täysillä tukemassa Kouvojen taistelua.
Tästä jatketaan keskiviikkona. Nyt on iso mahdollisuus napata kotietu Kouvolaan.
Kuva: Mikko Pitkänen