SAMI LAAKSOSEN POINTIT NELJÄNNESTÄ FINAALISTA

24.5.2019 Kouvot-Karhu Basket 56-94

Sysimusta ilta – ei muuta. Näitä pelejä joskus vain tulee. Mitään ei oteta Karhu Basketin hyvyydestä pois, ei todellakaan. Kouvoilla ei onnistunut mikään ja vierasjoukkue rokotti kaikesta. Täytyy sanoa, että kova joukkue on meitä vastassa. Nyt ladataan akut pikalaturilla ja kova usko on siihen, että valmennuksella on vielä valttikortti käyttämättä. Ilman sitä Musta Pekka jää sunnuntaina käteen. Tässä muutama huomio täydellisestä tyrmäyksestä:

1. Kouvot vaikutti ensimmäistä kertaa väsyneeltä. Heitot kolisivat rautoihin ja totuttua liikettä ei ollut. Palloa pelattiin korin alle lähes joka hyökkäyksessä ja peli pysähtyi pahoin.

2. Lakeuksien joukkue on kivenkova. Yhtään heikkoa lenkkiä ei totutusta kuuden miehen kapeasta rotaatiosta löytynyt. Kaikki täyttivät paikkansa eleettömän ammattimaisella suorittamisella.

3. Kouvojen on keksittävä jotain. Löytyisikö vielä yksi vaihde, jolla nostettaisiin tempoa. Tosin vauhtia on vaikea lisätä, jos pallo kerätään aina sukasta.

4. Game seven tuntuu nyt kaukaiselta, mutta tämä joukkue on näyttänyt venymiskykyä. Sinällään ei olisi ihme, jos tiistaina vielä pelattaisiin Lumon Areenalla.

Taistelu jatkuu kaikki oljenkorret käytettyinä. Usein on pistettävä kaikki peliin saavuttaakseen haluamansa ja nyt on sen hetki.

Ottelutilastot ja lehdistötilaisuus.

Kuva: Mikko Tahvanainen