SAMI LAAKSOSEN MIETTEITÄ VIIDENNEN FINAALIN JÄLKEEN

26.5.2019 Karhu Basket-Kouvot 90-84

Upea taistelu. Kaikki oli mahdollista. Onnea Karhu Basket.

Olipahan viides finaaliottelu. Kouvot oli ihan eri jalalla liikkeellä kuin perjantaina ja pisti kotijoukkueen todella ahtaalle. Nyt oltiin huomattavasti rohkeampia ja jännitys oli tipotiessään. Karhu Basket oli vain niin rutinoitunut, ettei tällä kertaa voitu mitään. Onnittelut vielä sinne Kauhajoelle.

Hopea ei todellakaan ole hävitty. Tässä muutama pointti:

1. Upea kausi kokonaisuudessaan, vaikka talven pimeinä iltoina näytti välillä aivan toiselta. Kovaa suorittamista tiukoissa paikoissa. Iso käsi ja kumarrus.

2. Valmennus onnistui täydellisesti ja pitää nostaa hattua myös penkin päähän ja muille taustahenkilöille. Lisäksi kun ihan jokainen pelaaja täytti ruutunsa erinomaisesti, niin kesälomille voi poistua hymy huulilla.

3. Vahvistukset tekivät sen mitä heiltä odotettiin. Huikeita hetkiä. Itseäni lämmitti eritoten Jeremy Morganin puhkeaminen täydelliseen loistoon.

4. Ensi kauteen lähdetään mielenkiinnolla. Meillä on nuori, innokas pohja kasassa ja sen päälle on upea rakentaa tulevaisuuden joukkuetta. Lisäksi kun valmennus on totutusti kunnossa, niin Kouvot tulee olemaan hyvin nälkäinen joukkue.

5. Meillä on Kouvolassa hieno palloilukulttuuri. Kaupunki on upeasti mukana kaikessa ja toivottavasti nyt viimeistään huomataan, että monitoimihallia tarvitaan kipeästi. Ei pelkästään koripalloon vaan ihan kaikkeen muuhunkin. Emme halua jäädä muun Suomen jalkoihin, emmehän.

Kiitos tästä kaudesta ihan kaikille junioreista aikuisiin ja lukuisiin talkoolaisiin. Eletään unelmia yhdessä jatkossakin. Iloista kesää.

Kuva: Mikko PItkänen