Sebastian Booker Kouvopaitaan

 

 

Kouvot on solminut 1+2 -mallisen pelaajasopimuksen Sebastian Bookerin, 25, kanssa. Lahden NMKY:n kasvatti on pelannut korisliigaa aiemmin Namika Lahden ja Karhu Basketin riveissä. Booker on mukana Kouvojen pelaavassa kokoonpanossa jo Joensuussa kun kevään 2016 mestari kohtaa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan tänään lauantaina Kataja Basketin.

Sebastian on pelaaja, jonka potentiaali on pitkään ollut kaikkien tiedossa; Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi

193-senttinen Sebastian Booker on pelannut korisliigaa neljän kauden aikana yhteensä 44 ottelua ja kolmella kaudella miesten 1 divisioona A:ta. Viime kauden laituri pelasi Bisonsin riveissä 1 divisioona B:tä 16.0 pisteen, 5.4 levypallon, 2.8 syötön ja 1.6 riiston keskiarvoilla ottelua kohden. Bisons nousi kauden päätteeksi 1 divisioona A:han Bookerin ollessa joukkueensa paras kotimainen pistemies. Nuorten maaotteluja miehellä on vyöllään yhteensä 23.

Sebastian Booker muutostaan Kouvolaan: ”Tulen Kouvoihin ja Kouvolaan oikein hyvillä ajatuksilla ja tunnelmilla. Olen kuullut aina paljon hyvää tästä seurasta. Tarkoitus on treenata kovaa ja pysyä kunnossa. Tavoitteena on kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja päästä joukkueeseen kunnolla sisälle. Joukkue vaikuttaa hyvältä, nuori jengi joten energiaa varmasti riittää ja mahdollisuudet on mihin vain.”

Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi Sebastian Bookerista: ”Sebastian on pelaaja, jonka potentiaali on pitkään ollut kaikkien tiedossa, mutta lopullinen breikki on jäänyt tekemättä Korisliigassa. Halusimme antaa Sebastianille mahdollisuuden osoittaa, että hän on Korisliiga-pelaaja ja Korikouvojen kautta siihen on loistava mahdollisuus askel kerrallaan. Paljon työtä vaaditaan pelaajalta tulevina vuosina, mutta ensimmäiset päivät ovat osoittaneet, että töitä hän ei ainakaan pelkää. Uskon ja toivon, että Sebastian perheineen viihtyy Kouvolassa pitkään.”

Kuva: Niko Toivonen