Severi Kaukiainen jatkaa Kouvoissa kauden 2019-2020 loppuun

Kouvot ja 19-vuotias Severi Kaukiainen ovat jatkaneet voimassaolevaa sopimusta vuodella. Lisäys pitää nuoren takamiehen Kouvolassa kauden 2019-2020 loppuun.

Kaukiainen on kuluvan talven aikana pelannut loistavan kauden Korikouvojen divarijoukkueen aloittavana takamiehenä 11,3 pisteen ja 4,7 syötön keskiarvolla. Peliaikaa on tullut 31:15 minuuttia per peli. Korikouvojen kausi päättyi pudotuspeleissä 1-3 tappioon HBA Märskyä vastaan ottelusarjassa, jossa Suomen lupaavimmat nuoret pelaajat kohtasivat toisensa. Kaukiaisen kausi jatkuu Korisliigassa edustusjoukkueen mukana, jossa hän on pelannut useita hyviä pelejä keskiarvoilla 4,4 pistettä ja 1,3 syöttöä. Peliaikaa liigassa on tullut keskimäärin 17:08 minuuttia.

– Seven sopimuksen jatko on hieno lisäys muihin voimassa oleviin nuorten pelaajien sopimuksiin. Seve on osoittanut treeneissä, että haluaa kehittyä pelaajana ja tällaisia nuoria haluamme Kouvoihin lisää. Kovaa harjoittelevia, fiksuja ja lajia ymmärtäviä pelaajia. Työ on kuitenkin vielä vasta alussa, eli tulevina kausina pitää vielä tehdä paljon töitä. Luotto Severiin on kova. Ei ollut vaikea laittaa puumerkkiä tähän sopimukseen, kommentoi Kouvojen puheenjohtaja Sami Pousi sopimusta.

Severi Kaukiainen I divisioona A:n pudotuspeleissä.                        Vastassa HBA-Märskyn Erik Sajantila. Kuva: Mikko Tahvanainen

Severi Kaukiainen Korisliigan sivuilla