Tuttu kaksikko jatkaa miesten edustusjoukkueen peräsimessä

Tältä kaudelta tuttu parivaljakko, päävalmentaja Tuomas Oja ja valmentaja Antti Hurri jatkavat Kouvojen miesten edustusjoukkueen valmennusduona myös ensi kaudella. Ojan sopimus on mallia 1+1 -vuotta ja Hurrin toistaiseksi voimassa oleva.

33-vuotias Tuomas Oja toimii parhaillaan ensimmäistä kauttaan päävalmentajana. Korisliigassa Oja on aiempina kausina toiminut apuvalmentajana Kataja Basketin (2014-2018) ja Seagullsin (2018-2019) edustusjoukkueissa.

Tuomas Oja: ”Mukava jatkaa Kouvolassa. Sopimusneuvottelut olivat yllättävänkin nopeat kun molemmat osapuolet olivat yhtä mieltä ja valmiina jatkamaan. Minulle tärkeätä oli myös, että Hurrin Antti jatkaa tehtävässään. Ajatellaan hyvin samalla tavalla siitä miten ja milloin tehdään töitä, yhteistyö on sujunut todella hyvin. Seuran ihmiset ovat osaavia ja ammattitaitoisia joten mielellään tällaisessa ympäristössä jatkaa työskentelyä.”

”Seuralla on selvä visio ja identiteetti jotka sopivat omiin kiinnostuksen kohteisiini erittäin hyvin, pelaajien kehittäminen ja menestyminen Korisliigassa. Kaiken lisäksi olosuhteet ovat täällä kunnossa.” – Oja jatkaa.

37-vuotias Antti Hurri on toiminut valmentajana miesten edustusjoukkueessa kaudesta 2010-2011 lähtien. Tuomas Oja on kolmas päävalmentaja jonka tiimissä Hurri on kouvo-vuosinaan valmentanut, kaksi edellistä olivat Jyri Lehtonen ja Pieti Poikola.

Kouvojen puheenjohtaja Sami Laaksonen: ”Ollaan oltu seuran sisällä Tuomaksen tekemään työhön erittäin tyytyväisiä ja mikä tärkeintä, pelaajat ovat olleet tyytyväisiä. Pelaajat ovat poikkeuksetta meidän valmennuskaksikkoon todella tyytyväisiä. Miksi vaihtaa hyvin toimivaa?”

Kuva: Niko Toivonen